IMG_0448

4e Dag – New York – High Line, Staten Island

Alweer een nieuwe dag. Deze keer maar iets rustiger aan. We zijn begonnen met een gezonde wandeling in het High Line park. Het park is aangelegd op een oude spoorlijn welke het vlees naar het Meatpacking District vervoerde en welke zich hoog boven de straten van New York bevindt.

Hierna met de Staten Island Ferry door naar Staten Island. Het voordeel van deze overtocht is dat hij vlak langs het Statue Of Liberty komt. Mooi foto momentje dus! We hebben ons vrij snel gesetteld in een leuk cafĂ©, Steiny’s Pub. We hebben daar lekker zitten kletsen en genoten van de nodige biertjes.

Inmiddels was het etenstijd geworden dus hebben we daar ook maar meteen gegeten. Ook hier hadden ze erg goede burgers! Omdat we de serveerster, erg leuke dame overigens, zo veel tips hadden gegeven en omdat er blijkbaar iets mis was gegaan met ons eten (hadden we zelf niet eens gemerkt), kregen we een aantal drankjes van het huis. Na nog een paar rondjes werden we zelfs door haar uitgenodigd om mee te komen naar het parkje in de buurt om ‘wat’ te roken. Die uitnodiging hebben we maar afgeslagen.

De avond sloot af met een gezellig rondje karaoke. Er waren genoeg gegadigde onder de vaste klanten dus gelukkig hebben we niet van elkaars zangkunsten hoeven genieten.

2 gedachten over “4e Dag – New York – High Line, Staten Island”

  1. He, hallo, er wordt niet gerookt, doen wij hier ook niet.
    Zo zie je maar weer, hoe snel je verleid kunt worden.
    Leuk verhaal weer, geniet ervan.

    Jan

Reacties zijn gesloten.