IMG_0620

12e Dag – Los Angeles – Universal Studios

Vandaag een volle dag in Los Angeles. We hebben daar gebruik van gemaakt door de Universal Studios te bezoeken. Filmstudio annex pretpark. Ze hebben er een mooi commercieel spulletje van weten te maken. Wel heel erg leuk, geef ik meteen toe.

Om het bezoek goed te beginnen meteen maar de ‘Studio Tour’ gedaan. Je wordt met een treintje van elektrische karretjes de ‘back lot’ door gereden. Op de ‘back lot’ zijn de verschillende sets terug te vinden welke ooit eens gebouwd zijn voor films. Ook geeft het toegang tot alle studio’s. Er zijn ook scenes uit bepaalde films nog actief / nieuw gebouwd, waar je midden in wordt gereden. Super gaaf om mee te maken!

Daarna het pretpark door. Eerst begonnen met de ‘Waterworld’ show. Er wordt een scene nagespeeld uit de gelijknamige film met veel actie en vuurwerk en water. Heeeeeeel veeel water.

Toen nog de attracties. Elke bekende film heeft wel een eigen ‘ride’ ofwel achtbaan of iets soortgelijks. Vooral Jurassic Park (waterbaan met verticale drop) en The Mummy (snelle achtbaan in het donker die voor en achteruit gaat) waren erg goed. Ze deden allebei het hart zeker sneller kloppen!

Een gedachte over “12e Dag – Los Angeles – Universal Studios”

  1. Jongens, wat vervelend, zo’n vakantie.
    Jullie beleven haast niets.
    Man wat ben ik jaloers.

    groetjes Jan

Reacties zijn gesloten.